Měření zraku ZDARMA

Každé dva roky bychom si měli nechat změřit zrak. Bohužel většina lidí navštíví optometristu nebo očního lékaře, až začne při čtení oddalovat ruce, přimhuřovat oči při pohledu na hodiny na kostele. Přitom není se čeho obávat.

Měření zraku trvá v průměru 20 min a je naprosto bezbolestné. V našich optikách vás proměří na několika nejnovějších přístrojích kvalifikovaný optometrista. Na základě toho vám určí potřebnou korekci zraku, popřípadě s vámi probere další možnosti léčby vaší oční vady.

Co jiného je důležitější než zdraví? Proto pro vám máme měření zraku ZDARMA. V našich optikách se můžete na měření zraku objednat jednoduše online.

 

Podmínky akce:

Termín akce: 

Od 1.12.2020 do 31.12.2021

Popis akce:

Společnost Gemini oční optika s.r.o. nabídne ve výše uvedeném termínu možnost zdarma si nechat změřit zrak a to bez přidaných podmínek

Další informace:

  • Přednost mají zákazníci objednáni on line přes naše internetové stránky
  • O postupu a způsobu měření rozhoduje optometrista, ten může také osobu z měření vyloučit, pokud nebudou dodrženy hygienické normy stanovené nařízením vlády
  • Měření se provádí na daných provozovnách pouze v určenou dobu a není možno domáhat se služby nad rámec kapacity provozovny.
  • Společnost Gemini oční optika s.r.o. si vyhrazuje právo na případnou změnu podmínek dané kampaně, případně na její předčasné ukončení.