Nejvhodnější brýle pro řidiče

minulém článku jsme vás informovali o tom, jak mohou být pro řidiče i drobné dioptrické oční vady nebezpečné a jak důležité je neodkládat pravidelné kontroly očí. Dnes vám představíme možnosti, které vám mohou při řízení značně pomoci.

ANTIREFLEXNÍ ÚPRAVA

Jedná se o základní povrchovou úpravu brýlových skel, která eliminuje nežádoucí odlesky a zrcadlení na ploše čočky. Vidění je díky ní jasnější a čistší. Další výhodou této úpravy je, že se vyhnete nežádoucím odleskům brýlí na fotografiích.

DRIVE PRO

Tato povrchová úprava brýlových skel je přímo určená pro řidiče. Skla mají speciálně vytvořenou antireflexní úpravu s optimalizovaným filtrem, který přináší maximální komfort a pohodu při řízení. Výrazně snižuje oslnění za šera a tmy, při mlze, za deště i v hustém provozu. Navíc nabízí 100% UV ochranu. Brýlové čočky si můžete vybrat jak čiré, tak s fototropní úpravou, která je zabarvená od 10 % do 90 % do hnědé nebo šedé barvy. Výsledný vzhled brýlí bude tedy plně záviset na vašem rozhodnutí a preferencích.

DRIVEWEAR

Drivewear jsou samozabarvovací polarizační čočky pro řidiče. Tyto čočky mají 63% zabarvení do zelenožluté barvy, díky které je vidění kontrastnější. Na přímém slunci se čočky zbarví do tmavě hnědého odstínu, který 100 % chrání před UV paprsky a proti oslnění. 

 

Všechny tyto úpravy zajišťují jasné vidění a bezpečnější jízdu za volantem. Lze je zakoupit ve variantě dioptrické i bez dioptrií. Zeptejte se na brýle pro řidiče v našich optikách.