Nezapomínejte na sportovní brýle

Ať už děláte jakýkoliv sport, vždy chcete mít to nejlepší vybavení, aby jste se při sportování cítili co nejkomfortněji. Setkáváme se ale s tím, že na ochranu očí se často zapomíná. Nezáleží na tom, jste-li rekreační či profesionální sportovec, na brýle určitě nezapomínejte.

Převážná většina sportovních brýlí jsou zároveň i brýlemi slunečními, tudíž chrání vaše oči i před slunečním zářením. UV záření může být velice zákeřné a stejně tak, jako chráníte kůži opalovacím krémem, je potřeba chránit i své oči. Zvláště pak při venkovních sportech, kdy se slunci nedá vyhnout. Díky sportovním brýlím budou vaše oči chráněny nejen před oslnivým zářením, ale také před vodou, prachem, prudkým větrem a také zároveň sníží riziko poranění očí. 

Nošení brýlí může zkvalitnit výkon při jakémkoliv sportu, ať už se jedná o jízdu na kole, běh, volejbal nebo tenis. Brýle by měly na hlavě dobře sedět, aby při rychlých pohybech nespadly nebo se neposouvaly. Výběrem brýlí z naší oční optiky Gemini určitě neuděláte krok vedle. Jsou vyrobeny tak, aby maximálně splnily svůj účel a ještě jste při sportování byli styloví.

V naší nabídce naleznete například brýle Bliz. Tyto brýle švédského výrobce jsou vyvinuty tak, aby vydržely i drsné severské klima a byly tak připraveny čelit každé výzvě. Značku Bliz si proto oblíbila celá řada špičkových světových sportovců. Kolekce Bliz Active představuje několik univerzálních modelů vhodných pro více sportovních aktivit a značka je tak atraktivní pro všechny, kteří žijí aktivním životním stylem. K brýlím lze dokoupit i dioptrickou vložku. Sport si můžete tak naplno užívat i přes to, že trpíte nějakou oční vadu. Brýle Bliz vám pomohou dosahovat ještě lepších sportovních výsledků. 

Přijďte se podívat na Blizy do některé z našich poboček.