Jaké brýle se nosí v Hollywoodu? Inspirujte se!

Dioptrické brýle mohou být mimo jiné také výborným módním doplňkem. Celebrity si často zachovávají šmrnc právě výraznými doplňky a proto jsou skvělými vzory pro inspiraci. Jaké brýle nosí vaše oblíbená celebrita?

JENNIFER ANISTON

Rachel ze seriálu Přátelé na módě velmi záleželo. Sama Jennifer Aniston má v oblibě jednoduchý minimalistický styl s jemnými doplňky. Proto mezi její oblíbené modely patří klasické pilotky. A protože ví, co jí sluší, tak tyto brýle ráda nosí nejen jako sluneční, ale i dioptrické. 

ANNE HATHAWAY

Krásná herečka Anne Hathaway své jemné rysy zase doplňuje výraznými a tlustými obroučkami. Tyto oversize tmavé obroučky různých geometrických tvarů jsou zároveň jedním z trendů letošního roku, které by vám neměly chybět.

MERYL STREEP

Ďábel nosí Pradu a jak se zdá Meryl zase tenké cat-eye brýle. Slušivé lehké obroučky jí dodávají svěží vzhled, zatímco cat-eye tvar obrouček její obličej opticky pozvedne. Nechat se inspirovat právě Meryl se zajisté vyplatí, protože se jedná o jeden z nadčasových modelů. Navíc tento tvar brýlí sluší téměř všem bez ohledu na tvar obličeje.

RYAN REYNOLDS

Herec Ryan Reynolds se proslavil romantickými komediemi a akčními filmy, kde jej s brýlemi uvidíme málokdy. Mimo plátno ovšem své brýle netají. Svou image doplňuje výraznými hranatými obroučkami. Tyto brýle obličeji dominují a minimalizují případné nedokonalosti, což z nich dělá jedny z nejoblíbenějších modelů pro muže i ženy.

TOM HANKS

Tom Hanks se naopak našel v jiném módním trendu a tím jsou čiré obruby. Přestože bychom u slavného herce očekávali spíše klasický model, je třeba říct, že mu transparentní brýle skvěle padnou. Oproti výrazným obrubám dodávají jeho obličeji svěží vzhled a šmrnc. 

HUGH JACKMAN

I další slavný herec, který se proslavil rolí X-mena, si brýle oblíbil jako zajímavý módní doplněk. Jde vidět, že Hugh následuje módní trendy. Geometrické výrazné obruby s kovovými detaily mu skvěle padnou, zvýrazňují jeho rysy a podtrhují osobitý styl.

 

Zdroje fotografií: pinterest.com, stylebistro.com, gettyimages.com