Chraňte svůj zrak před UV zářením a modrým světlem

UV záření a modré světlo jsou pro lidský zrak škodlivé. Oči je před nimi potřeba chránit, aby byly zdravé. Pokud hledáte kvalitní a praktická skla, které vám poskytnou maximální ochranu, neměly by vám uniknout skla od české firmy Optika Čivice s.r.o.

UV světlo je druh elektromagnetického záření, které není pro lidské oko viditelné. Je klinicky prokázáno, že dlouhodobé vystavení nechráněných očí ultrafialovému záření může poškodit zrak. Proto je ochrana očí pro každého důležitá a to celoročně. Brýlové čočky JET 160 TITAN UV 420 vám poskytnou 100% UV ochranu. Filtrační schopnosti materiálu UV 420 propouští jen světlo, které zraku neškodí. 

Materiál brýlových skel UV 420 garantuje nejen 100% ochranu před UV zářením, ale zároveň jsou oči chráněny i před škodlivým modrým světlem. Modré světlo je součástí přirozeného denního světla. Jeho zásluhou jsme přes den bdělí a čilí. Ovšem pokud trávíme mnoho času za obrazovkami, jsme vystavováni také umělému modrému světlu, které narušuje náš biorytmus. To může vést ke zhoršení kvality spánku, pálení očí nebo i k bolestem hlavy. Důležité je toto škodlivé světlo eliminovat. Materiál brýlových skel UV 420 je navržen tak, aby propouštěl pouze paprsky, které jsou pro náš biorytmus důležité, ale zároveň blokoval škodlivé spektrum modrého světla. 

Tato brýlová skla také minimalizují oslnění, což z nich činí skvělou volbu pro řidiče, kteří mohou být v kritických situacích ovlivněni světlem od jiných vozidel nebo sluncem. Skla UV 420 jsou i díky povrchové vrstvě TITAN velmi odolná. Navíc ztenčený design čoček z materiálu o vyšším indexu lomu zaručí, že jsou skla lehčí, tenčí, hezčí a jsou vhodná do všech typů obrub. Brýlová skla JET 160 TITAN UV 420 jsou skvělou volbou pro každého, kdo chce chránit své oči a zároveň vypadat stylově. 

Tyto brýlová skla máme k dostání ve všech našich optikách.