Neodkládejte měření zraku. Není se čeho obávat.

Horší se vám zrak, ale stále měření zraku odkládáte? Přitom se není čeho obávat. Díky našim specialistům a nejnovějšímu přístrojovému vybavení vám změříme zrak co nejpřesněji. Jak měření zraku probíhá?

Měření zraku trvá v průměru 20 min a je naprosto bezbolestné. Nejprve s vámi optometrista probere osobní anamnézu a případnou dosavadní brýlovou korekci. Poté přijde na řadu přístrojové měření, kde jsou vám naměřeny dioptrie, zakřivení rohovky a další hodnoty. Následuje subjektivní refrakce. Do zkušebních obrub vám bude optometrista vkládat různá sklíčka a na základě několika testů vyhodnotí přesné dioptrie. Součástí měření je i kontrola předního segmentu oka na štěrbinové lampě. Ta odhalí možné příznaky očních onemocnění či jiných abnormalit, které jsou potřeba konzultovat s očním lékařem. No a měření zraku máte za sebou. Teď už s vámi optik vybere vhodné brýlové čočky, obruby a případně probere další možnosti korekce zraku.

V očních optikách Gemini máte měření zraku ZDARMA. Objednejte se jednoduše online na měření zraku na čas, který vám bude vyhovovat.