Multifokální brýlové čočky Variovid Volterra – maximální komfort vidění

Multifokální (progresivní) brýle jsou skvělým řešením, pokud potřebujete brýle na čtení, počítač i na dálku. Avšak zvyknout si na tyto čočky vyžaduje větší dávku trpělivosti a času. To ale neplatí u nových multifokálních brýlových čoček Variovid Volterra.

Jedná se o první progresivní brýlové čočky, u kterých jsou až o polovinu redukovány aberace, tedy zkreslení obrazu v perifériích čoček. Poskytují daleko větší komfort vidění díky širokému zornému poli nejen v oblasti vidění do dálky, blízka, ale zejména i ve střední zóně.

Úspěšnost brýlových čoček zajišťuje průlomová technologie ÉO-TECH, která nemá na trhu konkurenci. Pomocí patentovaného algoritmu vypočítá vhodný optický profil, aby bylo dosaženo minimálního zkreslení obrazu v periferii. Tento výrobní proces snižuje optické aberace až o 50-65%.

S čočkami Variovid Volterra je adaptace snadná a rychlá, což ocení zejména prvonositelé multifokálních brýlí. Oblíbí si je i lidé, kteří již multifokály používají, protože s narůstajícími dioptriemi na blízko/na čtení, je třeba volit brýlové čočky se širším zorným polem, aby bylo dosaženo co možná nejvyššího možného komfortu vidění, na který byli lidé doposud se současnými brýlemi zvyklí, což tyto čočky splňují.

Pro naprostou dokonalost mají skla Variovid Volterra nanesenou povrchovou úpravu AQUADURA VISION, která zajišťuje vysokou odpudivost vody a mastnoty. Rovněž má antistatický povrch, který odpuzuje prach.

V očních optikách Gemini vám s výběrem nejen multifokálních brýlí rádi poradíme.