Jsme tady pro vás

I přes současnou situaci se nemusíte obávat si v Gemini očních optikách vybrat své nové brýle. U nás na optikách je bezpečno. Dbáme zvýšených bezpečnostních opatření, dezinfikujeme, čistíme brýle i přístroje po každém klientovi. Nemusíte se tedy obávat, že byste si zkoušeli znečistěné brýle. Personál optiky vám poradí s výběrem. Na základě konzultace vám doporučí a podá brýle dle vašich požadavků k vyzkoušení, vše bezpečně v rukavicích. Po zkoušce jsou opět všechny modely řádně dezinfikovány.

Prosíme vás, abyste do prodejen chodili s ochranou úst a nosu. Dle nového nařízení ze dne 18.11. smí do prodejny maximálně 2 osoby najednou. Pokud máte omezený čas, kdy nás navštívit, objednejte se online na konkrétní čas na vámi vybranou pobočku. Ať už se jedná o měření zraku, výběr nových brýlí, konzultaci, vyzvednutí brýlí, atd., rádi vás obsloužíme. Kontakty na jednotlivé pobočky najdete zde.

Pokud byste měli jakýkoliv dotaz, ať už na sortiment, služby, bezpečnostní opatření, napište nám na email info@geminioptika.cz a rádi na vaši otázku odpovíme.

Víme, že pořizování kvalitních brýlí není úplně levná záležitost. Proto je tady pro vás věrnostní program GEMINI KLUB. Bez jakýkoliv podmínek můžete vyžít 40% slevu na obruby, 20% slevu na sluneční brýle, měření zraku i základní servis brýlí ZDARMA. Neváhejte, a využijte věrnostních slev Gemini oční optiky.

Dále žádáme zákazníky, aby odložili návštěvu naší optiky pokud:

  • mají příznaky jakéhokoliv respiračního onemocnění nebo virosy,
  • naměří si den před návštěvou zvýšenou tělesnou teplotu nad 37°C,
  • nebo se vrátili z rizikové oblasti (státu), jsou v karanténě či byli ve styku s osobou, která je v karanténě / mohla být zasažena nákazou koronaviru,

Děkujeme za pochopení

Váš tým oční optiky Gemini