Objednejte se na měření zraku

Veškeré obavy hoďte za hlavu! Objednat se na měření zraku nikdy nebylo snazší. Stačí pár kliků a my vás objednáme na bezplatné měření, kdy se vám to hodí.

Nyní se můžete jednoduše objednat prostřednictvím online formuláře. Vyberte si pobočku a objednejte se na konkrétní čas. Nemusíte mít strach, měření probíhá naprosto bezpečně. U nás jste chráněni štítem, personál přístroje obsluhuje v rukavicích a vše po každém zákazníkovi pečlivě dezinfikuje. Díky našim specialistům a nejnovějšímu přístrojovému vybavení vám změříme zrak s velkou přesností.

Zrak je pro člověka nejdůležitějším smyslem. Díky němu přijímáme až 80 % informací. V průběhu života se nám zrak vyvíjí a měli bychom o něj pečovat. Každý z nás by měl proto jednou za dva roky podstoupit měření zraku, ale realita je jiná. Přitom není se čeho obávat. Měření zraku trvá jen několik minut a je naprosto bezbolestné. V našich optikách vás proměří na několika nejnovějších přístrojích kvalifikovaný optometrista. Na základě toho vám určí vhodnou dioptrickou korekci zraku, popřípadě s vámi probere další možnosti léčby vaší oční vady. Díky měření zraku můžeme i v čas odhalit případná oční onemocnění, které jsou potřeba konzultovat s očním lékařem

Měření zraku provádíme na našich pobočkách v Uherském Hradišti, Otrokovicích, Kroměříži, Blansku, Hodoníně, Brně, Olomouci a ve Šternberku.