Sluneční brýle – jak být trendy i v zimě?

Sluneční brýle nejsou záležitostí jen jarních a letních dní. Oči bychom si měli chránit před škodlivým UV zářením i v zimních měsících. V zimě totiž dochází k odrazům slunečních paprsků od sněhu, které mohou zrak potrápit víc než například dovolená u moře. Sluneční brýle vás nejen ochrání, ale představují také výrazný módní doplněk, kterým doladíte váš každodenní outfit. Jaké jsou letošní trendy a jak je nosit i v zimě?

  • Cat-Eye brýle

Kočičí tvar je nadčasový, ale v posledních letech se těší velké oblibě. Tento tvar sluší prakticky každému, bez ohledu na tvar obličeje. Pokud nechcete klasiku v podobě černých obrub, vsaďte na světlé, béžové odstíny. Dodají vašemu outfitu populární a sofistikovaný retro vzhled.

  • Kulaté brýle

Kulaté brýle proslavil legendární britský zpěvák John Lennon a v současnosti jsou opět velmi oblíbené. Hodí se pro hranaté a obdélníkové tvary obličejů. Lze je kombinovat s různými módními styly. Kulatými brýlemi skvěle doladíte jak elegantní, tak volnočasový či rebelský outfit. Pokud chcete být odvážnější zvolte brýle typu oversize, s dvojitým nosníkem, ve výrazné nebo transparentní barvě.

  • Velké oversize brýle

Oversize sluneční brýle tzv. masařky odkazují na trend 70. let. Nepřehlédnutelný módní doplněk, který se stane dominantou vašeho každodenního looku. Nosí se v různých tvarech, od hranatých až po kočičí. Pokud chcete klasiku, zvolte je v černé nebo hnědé barvě. Stylovější pak budou v želvím vzoru. Velké sluneční brýle budou slušet každému, s výjimkou lidí s menší tváří.

  • Pilotky

Populární a nadčasové brýle, které by neměly chybět ve vaší sbírce slunečních brýlí. Tento tvar sedne většině typům obličejů, ale nejvíce však tomu trojúhelníkovému. Letecké obruby jsou unisexovým modelem. Hodí se jak pro muže, tak ženy. Univerzální design usnadňuje kombinování a jednoduše s nimi doladíte jakýkoliv outfit.

  • Geometrické tvary

Brýle geometrických tvarů letos zažívají velký boom. Od výrazně řezaných hran, až po jemnější tvary. Tyto sluneční brýle se hodí v podstatě na jakýkoliv typ tváře. Minimalizují případné nedokonalosti obličeje a stanou se jeho dominantou. Dodají vašemu vzhledu dramatičnost a podtrhnou váš charakter.

Gemini kolekce slunečních brýlí

Sháníte stylové a kvalitní sluneční brýle? Podívejte se na naši novou Gemini kolekci slunečních brýlí. Najdete v ní pánské, dámské či unisexové sluneční brýle za příznivé ceny. Kolekce je navržena pro každého. Nové brýle si vyberou jak milovníci klasického nebo sportovního stylu, tak i fanoušci současných moderních trendů. Celá kolekce je k dostání na našem e-shopu.