Dioptrické brýle se slunečním klipem

Nosíte dioptrické brýle, ale chtěli byste bez starostí nosit i sluneční? Vyzkoušejte brýle s klipy. Jedná se o praktickou a elegantní možnost, jak brýle využít naplno.

Dioptrické brýle s klipy jsou praktické hlavně pro svou skladnost a variabilnost. Jedny brýle, které nabízí několik způsobů využití. Nejčastější klipy jsou sluneční, a to jak klasické, tak i zrcadlové s různým zabarvením (modré, stříbrné, růžové, apod.). Řidiči ocení žlutě zabarvený klip, který je vhodný na řízení. Pokud trávíte spoustu času za počítačem, nasadíte si klip s filtrem modrého světla, který vás před tímto škodlivým zářením ochrání. Ať už si vyjdete v brýlích ven na slunce, nebo si sednete za počítač, jednoduše vyberete vhodný klip, který se pomocí magnetu na brýle přitiskne a máte vystaráno. Nemusíte tak nosit s sebou několikery brýle a neustále je složitě měnit.

Stačí si v oční optice vybrat jedny dioptrické brýle z kolekce s klipy a získáte tak hned několik brýlí v jednom. Jedná se tedy i o ekonomicky výhodné řešení, díky kterému uvidíte za všech podmínek. U nás v oční optice GEMINI si můžete vybrat brýle s klipem značek Cooline, Mondoo, Roberto Carrer nebo Solano. V nabídce máme pánské, dámské a unisex modely v různých stylech. Od klasických, elegantních, tak po výraznější, trendové. Vybere si opravdu každý.

Nabídku brýlí s klipem najdete na každé naší pobočce .