Nová Gemini kolekce: stylové, pohodlné a kvalitní brýle pro celou rodinu

Potřebujete nové brýle? Podívejte se na naši novou kolekci Gemini, která nabízí dioptrické obruby a sluneční brýle pro celou rodinu. Kolekce přináší širokou škálu stylů a barev, takže si zde každý najde ty své.

Zakládáme si na kvalitě materiálů a zpracování. Bez ohledu na to, zda se rozhodnete pro plastový nebo kovový rám, můžete si být jisti, že vám brýle budou dlouho sloužit. Kromě toho, že jsou brýle Gemini vyrobeny z kvalitních materiálů, jsou také velmi stylové. Kolekce nabízí celou řadu dámských, pánských, dětských či unisexových modelů. Od klasických a minimalistických až po extravagantní a barevné.

Sluneční brýle vás ochrání před UV zářením a některé modely mají i polarizační filtr. Neměly by vám taky uniknout dioptrické brýle s klipem. Magnetický sluneční klip na dioptrické brýle jednoduše nasadíte vždy, když budete chtít oči chránit před slunečním zářením. Brýle 2v1 jsou praktické, skladné a ekonomicky výhodné.

Brýle značky Gemini vám zajistí pohodlné nošení, ať už je potřebujete pro práci, volný čas nebo sportovní aktivity. Novou kolekci najdete ve všech očních optikách Gemini a na našem e-shopu.